POZEMOK NA PREDAJ, OBEC BENIAKOVCE, KE-OKOLIE - JOZUE REALITY, s.r.o.

POZEMOK NA PREDAJ, OBEC BENIAKOVCE, KE-OKOLIE

  • 1.jpg

Pozemky - bývanie na predaj v lokalite Beniakovcev Košiciach-okolie

Jozue reality, s.r.o. v zastúpení Ing. Milanom Drotárom, exkluzívne so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pozemok v lokalite Košice-okolie, obec Beniakovce, časť Beniakova Polhora, vzdialená 5 min. autom od Košíc, 10 min. od centra Košíc. Pozemok je situovaný v strednej časti ulice.

Pozemok má rozlohu 629m2. Pozemok má pri vstupe na pozemok šírku 17 metrov a dĺžka 36 metrov, pozemok je rovinatý a slnečný. Vstup na pozemok je z južnej strany. Čo sa týka sietí, na pozemku bude k dispozícii elektrická prípojka v réžii predávajúcich. Voda bude riešená momentálne studňou (v réžii kupujúceho), v budúcnosti bude riešená pripojenie vody na obecnú vodu. K dispozícii bude dažďový kanál (v réžii predávajúcich), odpad bude riešený žumpou (v réžii kupujúceho). Prístupová cesta bude riešená v dvoch etapách. Prvá etapa bude štrková ( v réžii predávajúcich), v druhej etape bude riešená asfaltová cesta. (v réžii kupujúceho). Dohoda a za určitých podmienok je možná.

Lokalita: Pozemok je situovaný v tichej časti obce, v novovybudovanej štvrti. Ideálne pre milovníkov prírody. Pozemok je dostatočne priestranný, umožňuje voľný pohyb a využitie pozemku podľa vlastných predstáv. Obec Beniakovce je vzdialená 5.min jazdy autom od Košíc, od centra Košíc 10.min, v závislosti od premávky.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 alebo mailom: milan.drotar@jozue.sk, prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Podrobné informácie

629 m²
osobné
aktívne
rovina

Poloha nehnuteľnosti na mape

Beniakovce, Košice-okolie, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice-okolie
  • Mesto Beniakovce
  • Druh Pozemky - bývanie
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt 0917 389 436
  • Pridané 29. máj 2023 16:15 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Milan Drotár

Ing. Milan Drotár

konateľ spoločnosti

hovorím po slovenskyI speak englishmluvim česky

0917 389 436

milan.drotar@jozue.sk

Zobraziť 28 ponúk